Badeværelse

Det kan være dyrt selv at bygge et badeværelse. 

Der er mange ting at forholde sig til, hvis man ikke har prøvet det før.

Det skal du ikke tænke på! Vi sørger for det hele og hjælper dig med det hele.

Planlæg dit nye badeværelse

Et badeværelse indeholder møbler, sanitetsapparater og eventuelt andet nødvendigt udstyr. Lav en oversigt over, hvad du har brug for.

Inden du bestiller et nyt badeværelse, er det en god idé at få styr på det praktiske, og gøre dig nogle grundige overvejelser. Hvad har du brug for? Hvor stort er rummet? Hvordan skal det se ud? Du kan med fordel måle rummet op, så du kan få idéer til, hvordan du ønsker indretningen skal være.
 
Du kan starte med at stille dig følgende spørgsmål:
 

Skriv besked ↓

  Et badeværelse har identitet

  I gamle dage var badeværelset bare et rum til de daglige nødvendigheder. I dag har æstetik, trend og design fået stor betydning. Det er meget individuelt hvordan man ønsker det skal ske ud. 

  Materialer og belysning afhænger af hvilken stemning du ønsker. Vil du have et afslappet wellness rum? Går du efter den nyeste trend eller et tidsløst design? Skal der være træ, fliser, mørke eller lyse farver? Skal belysningen være afdæmpende eller kraftig? Vil du have indbygget belysning i spejl, badekar og hjørnepaneler? Det kan også være en hel almindelig belysning i loftet.

  Uanset hvad, så er det vigtigt for os, at vi ser rummets udformning, størrelse og tekniske specifikationer, så vi kan få et blik over hvad der skal laves. Desuden er dine ønsker og behov afgørende for, hvordan vi kan bygge dit nye badeværelse.

  Konkurrencedygtig pris på nyt badeværelse

  Der findes mange varianter af materialer og udstyr til badeværelser. Størrelse og pris på fliser, glas, toilet, badekar, vandtætte hylder og skuffer afhænger af dine behov.

  Et badeværelse kan være en rigtig dyr investering. Det siges at være det dyreste indendørs rum at lave. Der findes mange installationer og komponenter i et badeværelse, der skal kunne holde til fugt og vand. Men det skal ikke være en forhindring. Vi ved at prisen er afgørende for, at du får et badeværelse, der lever op til dine forventninger. 

  Derfor kan det være svært at komme med et præcist bud på, hvad det kommer til at koste. Det kan selvfølgelig være frustrerende, så hold dig ikke tilbage, men kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud. Så skaber vi de trygge rammer sammen, så du kan få opfyldt dine behov.