Luft til luft varmepumpe

Spar helt op til 50 – 70% på dit varmeforbrug med en luft til luft varmepumpe.

Det er især fordelagtigt hvis du har el, olie eller naturgas som opvarmningskilde.

Kontakt os i dag, så rådgiver vi dig til den bedste løsning.

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe består af to dele. Den udvendige del monteres på husets ydervæg, og den indvendig side monteres på husets indervæg. Ofte i et af husets største rum, for at fordele varmen bedst muligt. Afstanden mellem disse dele skal gerne være så kort som mulig, for at mindske varmetabet mest muligt.

De fleste luft til luft varmepumper kan både producere varme og kulde til boligen, men kan altså ikke opvarme brugsvand.

Varmepumpen anvenders via en kompressor, ved luften udenfor til at opvarme boligen. Samtidig opretholder det sunde indeklima i boligen, da der er indbyggede støv- og allergifiltre. Ventilatoren puster luften ud, så varmen fordeler sig i boligen. Det er derfor en rigtig god løsning i mange hjem, og kan dække langt de fleste behov.

Hos Mayland & Rasmussen rådgiver vi dig gerne til den rigtige løsning for din bolig. Vi har mange års erfaring med montering af varmepumper, og tilbyder altid konkurrencedygtige priser.

Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på din luft til luft varmepumpe.

Skriv besked ↓

  Fordele ved en luft til luft varmepumpe

  Vi monterer din luft til luft varmepumpe

  Hos Mayland & Rasmussen har vi mange års erfaring med montering og installation af luft til luft varmepumper.

  Du er derfor garanteret en holdbar kvalitetsløsning, der i mange tilfælde kan nedbringe dit varmeforbrug med over 50%. Vi udfører arbejdet hurtigt og effektivt, da monteringen er forholdsvis simpel. Det kræver f.eks. ikke de store udgravninger, men der skal ofte blot bores et hul gennem væggen, så udedelens kabler og rør forbindes til den indvendig del.

  Vi vil gerne have at man igennem hele processen får en kompetent og professionel rådgivning, og samtidig lytter vi altid til dine behov. Vi sætter os altid ind i din specifikke situation, så du får den mest optimale og energivenlige løsning. Hvis der er noget du er i tvivl om, svarer vi med glæde på dine spørgsmål.

  Kontakt os i dag, så vender vi tilbage hurtigst muligt, så vi kan sammen finde den bedste løsning til din bolig.

  Hvad koster en luft til luft varmepumpe?

  Prisen på en luft til luft varmepumpe kan variere en hel del. Det kommer an på hvilken model du ønsker, og hvad dine behov er for din bolig. Skal den f.eks. kunne opvarme og køle store områder, vil det kræve en mere avanceret model. Måske har du behov for en varmepumpe i flere rum, hvilket kommer an på størrelsen af huset, der skal opvarmes.

  Langt de fleste nye modeller har indbygget Wi-Fi, og kan derfor styres direkte fra telefonen. Prisen på varmepumpen er derfor afhængig af flere forskellige faktorer.

  Vi monterer mærker som Panasonic, Mitsubishi og Bosch varmepumper, som alle er af højeste kvalitet. Det sikrer en varmepumpe, der holder i mange år, og som du med sikkerhed bliver glad for. Hvis du er i tvivl om hvilken varmepumpe der er den rigtige for dig, så rådgiver vores fagmænd dig gerne til den mest optimale løsning for din bolig. Kontakt os allerede i dag, så du kan få din nye varmepumpe installeret.