Luft til VAND varmepumpe

Med en luft til vand varmepumpe genbruger du luften udenfor til at opvarme din bolig og dit brugsvand.

Det kan især være fordelagtigt, hvis du har el, olie eller naturgas som opvarmningskilde.

Kontakt os i dag, så rådgiver vi dig til den mest optimale løsning for dig.

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe består, ligesom en luft til luft varmepumpe, af 2 dele. Den udvendig del placeres på husets ydervæg, og suger luften ind med en ventilator. Herefter opvarmes luften i en varmeveksler, som efterfølgende ledes ind til indendørs, og videre til dine radiatorer og dit gulvvarmesystem. Hvis du har valgt en løsning med varmtvandsbeholder, vil brugsvandet til vandhanerne også blive opvarmet.

Som udgangspunkt kan en luft til vand varmepumpe levere 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi. Selvom den ikke er helt lige så effektiv, som en jordvarmepumpe, er den langt billigere i installation, og er ikke afhængig af størrelsen på grunden. Det er derfor en rigtig god og energibesparende løsning, der kan dække mange boligers behov.

Hvis du er i tvivl om, hvilken varmepumpe der er den rigtige for din bolig, så rådgiver vi dig gerne til den mest optimale løsning. Vi har mange års erfaring med montering af varmepumper, og tilbyder altid konkurrencedygtige priser.

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Skriv besked ↓

  Vi klarer monteringen af din varmepumpe

  Hos Mayland & Rasmussen har vi mange års erfaring med montering og installation af luft til vand varmepumper.

  Vælger du Mayland & Rasmussen til monteringen af din varmepumpe, kan du være sikker på at få en langtidsholdbar kvalitetsløsning. Vi har mange års erfaring med montering og installation af luft til vand varmepumper, og kan med garanti også hjælpe dig. Vi udfører monteringen hurtigt og effektivt, da det ikke kræver de store udgravninger. 

  Vores kompetente fagmænd vil altid yde professionel rådgivning, og samtidig sætte sig ind i din specifikke boligsituation. Det sikrer, at du får den mest optimale og energivenlige løsning. Med en ny varmepumpe, kan du få besparelser på dit varmeforbrug på helt op til 70%. Skulle du være i tvivl om noget, så svarer vi med glæde på dine spørgsmål.

  Kontakt os allerede i dag, så du kan fremtidssikre din boligs energiforbrug.

  Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

  Prisen på en luft til vand varmepumpe inkl. montering er afhængig af flere forskellige faktorer. Det kommer an på den enkelte boligsituation som f.eks. hvor mange kvadratmeter der skal opvarmes, hvor mange der bor i husholdningen, samt hvor stort forbruget er. Når disse faktorer er fastlagt, kan vi give en pris på dit projekt. 

  Uanset hvad, kan du forvente konkurrencedygtige priser og en service i top. Vi monterer bl.a. mærker som Panasonic, Mitsubishi og Bosch varmepumper, som alle er af høj kvalitet. Det garanterer en langtidsholdbar løsning, der kan sænke dit varmeforbrug markant. Hvis du er i tvivl om hvilken varmepumpe der er den rigtige for din bolig, så rådgiver vi dig gerne til den mest optimale løsning. 

  Kontakt os i dag, så du kan få din nye energibesparende varmepumpe installeret.