Rådgivning

Professionel rådgivning fører til det bedste resultat.

Du fortjener en ordentlig rådgivning

Grundig rådgivning og ærlig service er vigtigt, for ethvert projekt vi arbejder med.

Rådgivning er ikke kun vigtig for os i starten og under planlægning, men derimod hele vejen igennem projektet og samarbejdet. Specielt hvis det er en større løsning til huset.

Vi har valgt at gøre uddeling af vores brede viden, til en naturlig og gratis del af vores arbejde.

Derfor giver vi også hellere end gerne et uforpligtende tilbud, når du kontakter os.

Der kan være store besparelser at hente, ved at investere i nyere teknologi, som på den lange bane vil spare dig, i både forbrug og budget.

Skriv besked ↓

  Undgå forvirring med grundig, faglig rådgivning

  Indenfor VVS-arbejde, køl og ventilation sker der årligt en rivende udvikling.

  Derfor kan det også være svært som privatperson, at holde sig ajour og opdateret med de nyeste muligheder og løsninger – og det har vi fuld forståelse for. 

  Ligesom kokken finder sæsonens relevante råvarer til din ret, så tilpasser vi os også hele tiden og arbejder med de nyeste muligheder, indenfor vores fagområder. Vi ser det som vores opgave at kommunikere og hjælpe, med at sætte ord på dine ønsker og behov.

  Vi dækker langt de fleste behov

  Vi har kontor på Amager og vi kører i hele Storkøbenhavn. Derudover dækker vi også området ved Køge Bugt, som vi ugentligt kører til, for aftaler.

  Det vigtigste er, at du tager kontakt, så vi kan starte med at få en forståelse for, hvilken opgave du står med.

  Rådgivning er en stor del af vores arbejde, og det er specielt under den fase, vi oparbejder troværdighed og tryghed hos vores kunder.

  Vi er ærlige og lover kun det, vi kan holde.

  Vi har over 15 års professionel erfaring og 1000-vis af løste, succesfulde opgaver i ryggen. Det betyder, at vi har oparbejdet en bred viden indenfor vores branche og fagområder. Og det hele kommer dig til gode.