Varmepumper

Hos Mayland og Rasmussen får du den bedste løsning til varmepumper.

Sådan en kan spare dig en masse penge, på dit energiforbrug.

Det er en god investering, hvis du i dag opvarmer med olie, el eller naturgas.

Vi rådgiver dig til den bedste løsning – hver gang.

Varmepumper der passer til dine behov

Helt overordnet set, findes der typisk to forskellige løsninger til almindelige husstande og sommerhuse. Vand til luft og luft til luft varmepumper. Begge kan i mange tilfælde være en rigtig god løsning. Vi leverer løsninger til erhverv og privat.

Selve pumpen består af to forskellige dele – én udendørs og én indendørs. I den udendørs enhed hentes energien fra luften ude og overføres derefter til en ventilator indenfor, som samler energien og spreder luft indenfor i bygningen.

En luft til luft varmepumpe, kan endda samle energi i luften udenfor, selvom der er ned til -20 grader, og omdanne det til varm luft i boligen.

Derudover kan de fleste nye varianter også bruges, som køleanlæg til de helt varme sommerdage.

Præcis derfor er en luft til luft version, en rigtig god løsning til det danske klima – den kan simpelthen dække de nødvendige behov.

Mayland & Rasmussen leverer altid konkurrencedygtige priser på varmepumper, så kontakt os allerede i dag, for at få et uforpligtende tilbud. 

Skriv besked ↓

  En luft til luft varmepumpe er ideel fordi

  En holdbar energiløsning med varmepumper

  Man kan installere klimaanlæg og varmepumper i forskellige opsætninger.

  I større huse kan der installeres flere pumper i forskellige rum indendørs, og i forbindelse med nye energibesparende radiatorer, kan man få en helt ideel og langtidsholdbar løsning.

  Hvis der er tale om mindre huse, for eksempel et sommerhus, virker en den særlig effektivt – specielt som erstatning for dyre el-radiatorer. Det er også en effektiv løsning til erhverv. 

  Ærlig og troværdig rådgivning

  Allerede fra første kontakt med os, sørger vi for at du modtager den bedst mulige rådgivning og vejledning.

  Selvom vi måske kunne tjene ekstra på lave dyre vedligeholdelsesaftaler, så prioriterer vi altid at gøre vores kunder glade og tilfredse.

  Det sker som oftest ved at stille med et færdigt resultat, som ikke kræver en masse opmærksomhed, men derimod virker året rundt og kører stabilt.

  Ligesom varmepumper er en langtidsinvestering i dit energiforbrug, så ser vi vores arbejde for dig, som en langtidsinvestering.

  Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os med det samme og få svar.