VVS Amager

Er du på udkig efter en VVS på Amager? Et VVS firma som du kan stole 100% på? 

Så er du landet det rette sted. 

Vi er bygget på et bundsolidt fundament, hvor tillid og høj kvalitet altid er i centrum. 

Vi er fuldstændig gennemsigtige i vores priser og arbejde. Der er ingen skjulte gebyrer hos os. 

Du er altid garanteret et veludført kvalitetshåndværk til din specifikke opgave.

Med vores VVS installatør får du: 

15 års professionel erfaring

Høj kvalitet og effektivt arbejde

Vi holder hvad vi lover

Kompetente VVS fagfolk på Amager

Hvis det er vigtigt for dig, at dit VVS på Amager, bliver udført af professionelle fagfolk, der er garant for høj kvalitet, så er du endt det rigtige sted. 

Vi er hos Mayland og Rasmussen et VVS firma på Amager, som du altid kan forvente kvalitetshåndværk til fornuftige priser fra. Alle vores installatører besidder relevant uddannelse og de rette certifikater. 

I over 15 år har vi haft fokus på vores kunders tryghed, når de indgår en aftale med os. Troværdighed og ærlighed er indskrevet i vores identitet. 

Ringer du til os, er du garanteret vejledning, der matcher dine behov og ønsker. 

Ligegyldigt hvilken VVS installatør vi sender, får du et veludført stykke arbejde til fornuftige priser. 

Siden vores grundlæggelse for 15 år siden, har vi hjulpet utallige kunder med de bedste løsninger. Vi sørger for at imødekomme dine behov. 

Der findes minimum 4 grunde til at benytte os:

Skriv besked ↓

  Hvad kan en VVS hjælpe med?

  VVS står oprindeligt for Vand, Varme og Sanitetsteknik. Men i nyere tid er ‘Vand’ skiftet ud med ‘Ventilation’.

  En uddannet VVS kan derfor hjælpe med alverdens inden for disse kategorier. 

  En hane der dypper eller ventilation der larmer, er irriterende for os alle. I flere tilfælde kan man selv lave mindre lappeløsninger, men hvis du skal være helt sikker på at komme problemet til livs, anbefales det at henvende sig til en professionel fagmand. 

  ‘Vand’ er en del af titlen og derfor kan vi selvfølgelig hjælpe med få vandet til at løbe uhindret gennem rørene, så strålen fra vandhanen ikke står i alle retninger. Eller hvis ikke vandet i bruseren ikke bliver varmt, kan det være et blandingsbatteri der er stået af. 

  En VVS tager sig også ‘Varme’. Dette kan være i forbindelse med radiatorer der ikke vil enten varme op eller skrue ned. Men indbefatter også diverse udfordringer med gasfyr, fjernvarme eller varmepumper

  VVS’ere kan også hjælpe dig med de helt store renoveringer med fx badeværelset. Dette er en del af ‘Sanitetsteknik’, der dækker over alle de elementer du normalt finder på toilettet. Såsom rør, bruseniche og afløb.

  Dette er ikke et projekt, man bare lige selv tager sig af. Der skal en del teknisk kunnen og erfaring til for, at sikre alt bliver udført korrekt og i den rette rækkefælge.

  Men en god VVS kan være behjælpeligt i mange situationer. Du bør også anvende dygtige fagfolk, til at foretage et generelt VVS-Tjek i forbindelse med salg af din bolig. Det kan for mange være en rigtig god investering, da ulovlige installationer eller fejl og mangler, kan påvirke prisen af din bolig. 

  Vi har ekspertisen til at klare alle VVS opgaver på Amager

  Vi er ikke bange for at sige, at der ikke findes én VVS opgave på Amager, som vi ikke kan håndtere. De seneste 15 år har vi opbygget erfaring med enhver type VVS opgave på Amager.

  Vi servicerer både lejligheder, villaer og virksomheder – små som store opgaver. 

  Vi kan arbejde med alle typer for VVS-arbejde, det gælder bl.a. serviceeftersyn og effektive løsninger til varmepumper og klimaanlæg.  

  Vi møder dig altid i øjenhøjde og lytter til din situation og behov, når du kontakter os med din opgave. Du vil fra starten af opleve, at vi tager din henvendelse 100% seriøst. 

  Vi stiller ikke kun krav til vores personales erfaring og faglighed. Vi kræver også, at de har gode kommunikationsevner til at yde et højt serviceniveau. Det er vores erfaring, at det skaber et trygt miljø for dig. I kombination med de rigtige certifikater og uddannelse sikrer vi kunne håndtere og løse din VVS opgave på Amager.  

  Søger du en kvalificeret VVS-løsning? En løsning der både sænker din el regning og er klimavenlig? 

  Så kontakt os allerede i dag og få et attraktivt og uforpligtende tilbud. Et tilbud der er skræddersyet til dine behov og med fuldstændig gennemsigtighed, på pris og arbejdet. Mayland og Rasmussen arbejder ikke med skjulte gebyrer. 

  Ring på tlf. 60 29 29 08 . Du har også mulighed for at henvende dig til os på mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Professionelt VVS på Amager til attraktive priser

  Det er vores målsætning at genskabe tilliden til VVS-faget. Det skal ikke være en dyr fornøjelse for dig, at få udført kvalitetshåndværk fra os. 

  Vælger du os som din foretrukne VVS på Amager, er du garanteret en konkurrencedygtig pris med fuld gennemsigtighed. 
   
  Vi vil med glæde give dig et uforpligtende tilbud, på din specifikke opgave. Du kan altid stole på at vi tager din forespørgsel seriøst. 
   
  Du kan også finde vores lokale service på: 
   
   
  Kontakt os på 60 29 29 08.