VVS Amager

Er du på udkig efter en VVS på Amager? Et VVS firma som du kan stole 100% på? Så er du landet det rette sted. 

Vi er bygget på et bundsolidt fundament, hvor tillid og høj kvalitet altid er i centrum. 

Vi er fuldstændig gennemsigtige i vores priser og arbejde. Der er ingen skjulte gebyrer hos os. 

Du er altid garanteret et veludført kvalitetshåndværk til din specifikke opgave.

Med vores VVS installatør får du: 

15 års professionel erfaring

Høj kvalitet og effektivt arbejde

Vi holder hvad vi lover

Kompetente VVS fagfolk på Amager

Hvis det er vigtigt for dig, at dit VVS på Amager, bliver udført af professionelle fagfolk, der er garant for høj kvalitet, så er du endt det rigtige sted. 

Vi er hos Mayland og Rasmussen et VVS firma på Amager, som du altid kan forvente kvalitetshåndværk til fornuftige priser fra. Alle vores installatører besidder relevant uddannelse og de rette certifikater. 

I over 15 år har vi haft fokus på vores kunders tryghed, når de indgår en aftale med os. Troværdighed og ærlighed er indskrevet i vores identitet. 

Ringer du til os, er du garanteret vejledning, der matcher dine behov og ønsker. 

Ligegyldigt hvilken VVS installatør vi sender, får du et veludført stykke arbejde til fornuftige priser. 

Siden vores grundlæggelse for 15 år siden, har vi hjulpet utallige kunder med de bedste løsninger. Vi sørger for at imødekomme dine behov. 

Der findes minimum 4 grunde til at benytte os:

Skriv besked ↓

  Vi har ekspertisen til at klare alle VVS opgaver på Amager

  Vi er ikke bange for at sige, at der ikke findes én VVS opgave på Amager, som vi ikke kan håndtere. De seneste 15 år har vi opbygget erfaring med enhver type VVS opgave på Amager.

  Vi har døgnvagt på Amager, som du altid kan kontakte, hvis uheldet er ude. Vi servicerer både lejligheder, villaer og virksomheder – små som store opgaver. 

  Vi kan arbejde med alle typer for VVS-arbejde, det gælder bl.a. serviceeftersyn og effektive løsninger til varmepumper og klimaanlæg.  

  Vi møder dig altid i øjenhøjde og lytter til din situation og behov, når du kontakter os med din VVS opgave på Amager. Du vil fra starten af opleve, at vi tager din henvendelse 100% seriøst. 

  Vi stiller ikke kun krav til vores personales erfaring og faglighed. Vi kræver også, at de har gode kommunikationsevner til at yde et højt serviceniveau. Det er vores erfaring, at det skaber et trygt miljø for dig. I kombination med de rigtige certifikater og uddannelse sikrer vi kunne håndtere og løse din VVS opgave på Amager.  

  Søger du en kvalificeret VVS-løsning? En løsning der både sænker din el regning og er klimavenlig? 

  Så kontakt os allerede i dag og få et attraktivt og uforpligtende tilbud. Et tilbud der er skræddersyet til dine behov og med fuldstændig gennemsigtighed, på pris og arbejdet. Mayland og Rasmussen arbejder ikke med skjulte gebyrer. 

  Ring på tlf. 60 29 29 08 . Du har også mulighed for at henvende dig til os på mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Professionelt VVS på Amager til attraktive priser

  Det er vores målsætning at genskabe tilliden til VVS-faget. Det skal ikke være en dyr fornøjelse for dig, at få udført kvalitetshåndværk fra os. 

  Vælger du os som din foretrukne VVS på Amager, er du garanteret en konkurrencedygtig pris med fuld gennemsigtighed. 
   
  Vi vil med glæde give dig et uforpligtende tilbud, på din specifikke opgave. Du kan altid stole på at vi tager din forespørgsel seriøst. 
   
  Du kan også finde vores lokale service på: 
   
   
  Kontakt os på 60 29 29 08.