VVS Kastrup

Leder du efter en dygtig VVS i Kastrup? En VVS som du altid kan stole på? Så behøver du ikke lede mere.
Mayland og Rasmussen er bygget på solide grundværdier, hvor kvalitet og tillid, altid sættes først.

Vores arbejde og priser er altid rimelige og fuldt gennemsige. Her møder du ingen skjulte gebyrer.

Du kan altid regne med, at din specifikke opgave bliver veludført med kvalitetshåndværk.

Med vores dygtige installatører giver vi:

15 års professionel erfaring

Høj kvalitet og effektivt arbejde

Vi holder hvad vi lover

Dygtige VVS fagfolk i Kastrup

Ønsker du at dit VVS i Kastrup udføres af dygtige fagfolk, der garanterer dig den bedste kvalitet? Er du landet det helt rigtige sted.

Hos Mayland og Rasmussen, får du altid installatører til din adresse, med den rette uddannelse og certifikater. Du kan altid forvente kvalitetshåndværk til rimelige priser, til netop dit projekt.

I mere end 15 år har vi sat vores kunders tryghed i centrum, når de vælger os som deres VVS installatør. Vores værdier har altid bestået af ærlighed og troværdighed.

Når du ringer til os guider vi dig altid, så vi finder den bedste løsning til netop dine behov.

Du er garanteret et veludført stykke arbejde, uanset hvilken af vores installatører, vi sender ud til dig og altid til en fair pris.

Gennem de sidste 15 år har vi hjulpet flere hundrede kunder, til det bedste resultat, så derfor kan vi også imødekomme dine behov og ønsker.

Her ses minimum 4 gode grunde til hvorfor du skal benytte os:

Skriv besked ↓

  Få hjælp af en dygtig VVS

  Når du står og mangler en dygtig professionel til nyt  badeværelset. servicering af et ventilationsanlæg eller reparation af defekt bad, er det vigtigt at finde den rigtige. 

  VVS’ere er uddannede indenfor både Vand, Varme, Ventilation og Sanitetsteknik, men mange vælger et eller flere af områderne at specialisere sig mere indenfor. 

  Nogle mindre opgaver, som en hane der drypper, kan nogle gange ordnes selv eller af en du kender. Men for at sikre en langtidsholdbar løsning, anbefales det altid at få fat i en VVS’er. 

  Men hvad laver en VVS så? De hjælper med service af større elementer. Både hvis du har en varmepumpe, der kræver serviceeftersyn bl.a. af filtre, for at sørger for den fungere optimalt i længst mulig tid, men også hvis dine vandrør under vasken er utætte og har behov for en professionel vurdering. 

  Hertil hører også reparation af diverse elementer. Kan sker jo desværre i ny og næ, at badet, afløbet eller toilettet stopper til eller af anden grund skal repareres. Her træder din VVS også til. De vejleder og guider dig til den bedste løsning, både økonomisk og energimæssigt. 

  Men de fleste af os forbinder nok en VVS med badeværelset og dette er også korrekt. VVS’ere kan hjælpe med alt indenfor sanitetsteknik, som er stort set alt du finder på badeværelset fra toilet til afløb. 
  En renovering af badeværelset er ikke noget man som udgangspunkt, selv giver sig i kast med. Det er altid en god ide at få en erfaren VVS ind over for at sørge for at alt bliver udført korrekt og ikke mindst i den mest hensigtsmæssige rækkefølge. 

  Desværre er det ikke alle der vælger dette. Derfor kommer vi nogle gange forbi nogle hjemmelavede løsninger, der i sidste end har skabt flere problemer end løsninger. Derfor kan vi også være behjælpelige med et VVS-tjek. Dette kan være i forbindelse med flytning, da det kan påvirke prisen hvis ikke vand, ventilation, varme og sanitetsteknik er korrekt stykket sammen. Men det kan ligeledes være i forbindelse med renovering af badeværelse, så du sikrer alle løsninger er korrekte fra start.

  Vi har erfaringen til kunne at klare alle VVS opgaver i Kastrup

  Gennem 15 år har vi skaffet erfaringer, med enhver slags VVS opgave i Kastrup.

  Vi opererer med døgnvagt i Kastrup, så hvis uheldet er ude, kan du altid få fat i os. Vi udfører alle VVS opgaver, store som små i både villaer, lejligheder og virksomheder.

  Vi hjælper med alle typer VVS-arbejde bl.a. reparation og løsninger til varmepumper og klimaanlæg.

  Når du kontakter Mayland og Rasmussen, møder vi dig altid hvor du står og du vil opleve, at vi tager dine behov og situationen 100% seriøst.

  Hos os er det ikke kun vigtigt, at vores medarbejdere besidder høj faglighed og erfaring. Vi har også fokus på, at alle vores installatører besidder et højt serviceniveau og gode kommunikationsvener. Dette er med til at skabe en ekstra tryghed for dig, som kunde. Så med høj faglighed og serviceniveau sikrer vi, at kunne løse netop din VVS opgave i Kastrup.

  Leder du efter VVS-løsningen, der kan få din elregning ned og er klimavenlig?

  Så kontakt os i dag! Så giver vi et fair og uforpligtende tilbud, der tilgodeser dine behov og sikrer en fuld gennemsigtighed på arbejde og pris – helt uden skjulte gebyrer.

  Ring i dag på tlf. 60 29 29 08 . Du kan også henvende dig på mail eller gennem kontaktformularen nederst på siden. Vi ser frem til din henvendelse.

  Dygtig, faglært VVS i Kastrup til rimelige priser

  En del af vores mission er et få tilliden tilbage hos VVS-faget. Derfor skal det ikke en for dyr omkostning, at få udført et godt stykke arbejde med os.

  Når du vælger os som dit VVS firma i Kastrup, kan du altid være sikker på en god pris, uden skjulte gebyrer.

  Kontakt os i dag, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave, med en pris hvor der er fuld gennemsigtighed.

  Ring til os på tlf. 60 29 29 08