VVS tjek

Få lavet et autoriseret VVS tjek ved salg af din bolig. 

Uanset om det er en andelsbolig eller ejerbolig så står vi klar i dag til at høre fra dig. 

Vi søger for at du får den rette hjælp, og tjekker dine vvs installationer i København, Amager og omregn.

Hvad er et VVS tjek?

Skal du sælge din bolig og mangler et VVS tjek? Så er du kommet til det rette sted. Det er et vigtigt punkt at huske, når man står med boligsalg.

Generelt går det ud på at efterse din bolig for alle indendørs synlige vvs installationer. Vi finder vi ud af, hvilke installationer, der eventuel trænger til udskiftning eller reparation. Når vi har gennemgået installationerne, laver vi en dokumenteret tilstandsrapport, der sendes til din e-mail.

Når vi tjekker efterser vi følgende punkter for fejl og mangler:

Være opmærksom på, at et VVS tjek ikke indebærer eftersyn af:

Skriv besked ↓

  Er det lovpligtigt at få en autoriseret fagmand til at lave et VVS tjek?

  Det er ikke lovpligtigt at få lavet et VVS tjek af en autoriseret fagmand, men det kan være en rigtig god idé. Du hæfter dig ved eventuelle fejl og mangler, såfremt der findes ulovlige vvs installationer. Derfor er det dit ansvar at få en autoriseret VVS fagmand ud til at efterse din bolig.

  Når vi har efterset din bolig for fejl og mangler, bliver ansvaret flyttet over hos os. Vi hæfter os ved fejl og ulovlige installationer, hvis vi overser noget i eftersynet. Derfor er det en god investering, da det sparer dig for juridiske udfordringer. Derfor kan du alliere dig med so, for at få lavet et gennemført tjek af dine VVS installationer.

  Der er intet så skidt at blive mødte med uforudsigelige fejl og mangler, som burde være udbedret i tide. Vi er specialister i at gennemse din bolig for fejl og mangler. Kontakt os i dag, så vi kan lave et grundigt eftersyn af dine boliginstallationer.

  Få et tjekket dine installationer til en god pris

  Et VVS eftersyn er forskelligt fra bolig til bolig. Det er svært at komme med en nøjagtig pris, da ingen opgaver er ens. Kontakt os uforpligtende i dag, så du kan få en god pris til det rette VVS tjek.